Feesten

Sint-Maarten:
De feestdag van deze kindervriend wordt op school uitgebreid gevierd. De Sint komt met Zwarte Piet op een originele manier naar de school. Sint-Maarten geeft dan aan ieder kind een zakje lekkers en een speelgoedverrassing! De jongste kinderen maken er telkens weer een onvergetelijke namiddag van en ook de hogere leerjaren dragen graag hun steentje bij!
sintmaarten
Carnaval:
Aalst is een echte carnavalsstad. Dit uitbundig volksfeest vieren we natuurlijk ook graag mee. Jaarlijks trekken we met z’n allen naar de winterfoor.
carnaval
Eerste Communie:
De zondag voor Hemelvaart vieren we de Eerste Communie in onze parochiekerk. Deze godsdienstige activiteit is volledig vrijblijvend.
eerste communie
Afscheid zesde jaren:
Dit is steevast een feestelijke avond die georganiseerd wordt door de leerkrachten en leerlingen van het zesde leerjaar. Op het programma staan voordrachten, sketches door de leerlingen en dankwoordjes door klasafgevaardigden, leerkrachten, leerlingen en directie. De avond wordt afgesloten met een receptie die verzorgd wordt door het oudercomité. Deze avond wordt telkens voorzien in de laatste week van het schooljaar.

afscheid 6de ljr (1) afscheid 6de ljr (2)
Print Friendly, PDF & Email